Bon Ton Kappers

Bon Ton Kappers is een Kapper gelegen aan Van Broeckhuysenstraat 44 in Nijmegen.

Meer informatie over Bon Ton Kappers in Nijmegen

Bon Ton Kappers is al meer dan 20 jaar dé kapper in Nijmegen. Ze zijn trots op hun lange geschiedenis en blijven eigentijds. Hun missie is om het beste in jou naar boven te halen en ze werken met passie en plezier. Bij Bon Ton Kappers zijn ze ook gericht op het welzijn van dieren en het milieu en werken ze alleen met topmerken die het dierenwelzijn en milieu respecteren. Onlangs zijn ze verhuisd naar een prachtig klassiek pand uit 1913. In de salon vind je een exclusieve selectie hoogwaardige producten, waarbij ze veel waarde hechten aan duurzaamheid en dierenwelzijn. Ze werken ook met diervriendelijke producten en nemen deel aan initiatieven om bij te dragen aan een beter milieu. Bon Ton Kappers staat voor schoonheid in harmonie met jou en de wereld om ons heen. Daarnaast zijn er positieve reviews te vinden van tevreden klanten.

Wil je weten wat Bon Ton Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bon Ton Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bon Ton Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bon Ton Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bon Ton Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bon Ton Kappers

Bezoekers bekeken ook