Haarshop Amalia

Haarshop Amalia is een Kapper gelegen aan Meijhorst 7019 in Nijmegen.

Meer informatie over Haarshop Amalia in Nijmegen

Haarshop Amalia is een kapsalon die al meer dan 30 jaar gevestigd is in winkelcentrum Meijhorst. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:30 en je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 024-8454208. Daarnaast hebben ze een protocol vanwege het Covid-19 virus waarin ze vragen om goed voor elkaar te zorgen en gezond te blijven. De openingstijden zijn als volgt: maandag gesloten, dinsdag tot en met zaterdag 9:00 - 17:30 en zondag gesloten. Het design van de salon is gemaakt door Gabrielle in 2018.

Wil je weten wat Haarshop Amalia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarshop Amalia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarshop Amalia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarshop Amalia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Haarshop Amalia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarshop Amalia

Bezoekers bekeken ook