Haar&Zo

Haar&Zo is een Kapper gelegen aan Tweede Oude Heselaan 358 in Nijmegen.

Meer informatie over Haar&Zo in Nijmegen

Haar & Zo is een gezellige en betaalbare kapsalon in Nijmegen, met een team van 5 professionele kappers. Ze volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. In de salon werken ze met de producten van Goldwell, waarbij ze ook kleuringen aanbieden zonder PPD, ammonia en peroxide. Eigenaresse Ilona heeft jarenlange ervaring als ambulant kapster en is nu trots eigenaresse van Haar & Zo. Ze zijn in 2016 verhuisd naar een nieuw pand aan de Tweede Oude Heselaan en hebben inmiddels een team van 5 kapsters en begeleiden regelmatig een stagiaire. Het belangrijkste voor hen is dat klanten met een zelfverzekerd gevoel de salon verlaten. Ze streven naar gezelligheid en een professioneel resultaat. Bij Haar & Zo voel je je thuis in de kappersstoel en ze werken met professionele haarproducten. Ze hebben liefde voor het vak en streven naar kwaliteit. Je bent van harte welkom bij Haar & Zo voor een nieuw kapsel of een nieuwe kleuring tegen een eerlijke prijs. Ze bieden ook cadeaubonnen aan en zijn te bereiken voor vragen.

Wil je weten wat Haar&Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar&Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar&Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar&Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Haar&Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar&Zo

Bezoekers bekeken ook