Bij Bjorn

Bij Bjorn is een Kapper gelegen aan Gorterplaats 4a in Nijmegen.

Meer informatie over Bij Bjorn in Nijmegen

Bij Bjorn is een gezellige salon in Nijmegen, gevestigd op een unieke locatie met een sfeervolle inrichting. Sinds 2017 verwelkomt Bjorn klanten in zijn salon, waar hij koffie, thee en een goed glas wijn serveert. Op maandag is de salon alleen beschikbaar voor privéboekingen, maar op dinsdag tot en met zaterdag is iedereen van harte welkom. Op deze dagen is de salon geopend van 09:00 tot 20:00 uur, met uitzondering van zaterdag, waar de openingstijden van 08:30 tot 17:00 uur zijn. Bij Bjorn is gespecialiseerd in natuurlijke extensions en kleurbehandelingen, dus als je op zoek bent naar een professionele kapper, ben je hier aan het juiste adres.

Wil je weten wat Bij Bjorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Bjorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Bjorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Bjorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Knipbeurt nodig? Bij Bjorn kapper staan de kundige kappers altijd voor je klaar. Kom gezellig langs voor een nieuwe coupe, bij Bjorn!

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bij Bjorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Bjorn

Bezoekers bekeken ook