Salon Flor

Salon Flor is een Kapper gelegen aan In de Betouwstraat 18 in Nijmegen.

Meer informatie over Salon Flor in Nijmegen

Bij Flor, een kapper in Nijmegen, kun je genieten van een unieke kapperservaring. Ze combineren hun passie voor knippen met liefde voor de planeet en natuurlijke producten. Het team van haarspecialisten zorgt ervoor dat je haar perfect wordt verzorgd en dat je met een prachtig kapsel de deur uitgaat. Of je nu man of vrouw bent, krullend of stijl haar hebt, bij Flor ben je aan het juiste adres. Ze streven ernaar om je haar op een natuurlijke manier te laten vallen, zonder onnodige ingrediënten die je haar belasten. Bij Flor draait alles om jou en je haar, met oog voor mens, dier en milieu. Ze werken met het merk Authentic Beauty Concept, dat veganistische en duurzame producten biedt. Daarnaast werken ze met natuurlijke en biologische plantenkleuringen van Rudolphe & Co. Bij Flor kun je terecht voor een totale haarbehandeling en genieten van persoonlijke aandacht, advies en creativiteit. Dus stap binnen bij Flor en ervaar een kappersbeleving zoals nooit tevoren.

Wil je weten wat Salon Flor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Flor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Flor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Flor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Salon Flor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Flor

Bezoekers bekeken ook