De Daameskamer Kappers

De Daameskamer Kappers is een Kapper gelegen aan Houtstraat 67 in Nijmegen.

Meer informatie over De Daameskamer Kappers in Nijmegen

De Daameskamer is een luxe damessalon in Nijmegen. Ze bieden hoogwaardige behandelingen met oog voor detail en werken met kwaliteitsproducten. De salon is gelegen naast de Heerenkamer Kappers in het bruisende centrum van Nijmegen. Naast haarbehandelingen kun je ook terecht voor make-up en advies. Het team bestaat uit topstylisten zoals Amber van de Wouw, die het kappersvak met plezier uitoefent. Ook Diana Bartels heeft veel ervaring en geniet van het knippen en het contact met mensen. Je kunt contact opnemen via WhatsApp of telefonisch en ze zijn te volgen op Instagram.

Wil je weten wat De Daameskamer Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Daameskamer Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Daameskamer Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Daameskamer Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Daameskamer Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Daameskamer Kappers

Bezoekers bekeken ook