AMI Kappers

AMI Kappers is een Kapper gelegen aan Bisschop Hamerstraat 8 in Nijmegen.

Meer informatie over AMI Kappers in Nijmegen

Bij AMI Kappers Nijmegen Centrum ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze bieden kappersdiensten aan voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen je uitgroei wilt bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zorgen ervoor dat je tevreden de salon verlaat. AMI Kappers gelooft dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt en dat je trots mag zijn op jezelf. Als je op zoek bent naar een professionele kapper bij jou in de buurt die op de hoogte is van de laatste haartrends, kun je altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken bij AMI Kappers Nijmegen. Ze bieden ook studentenkorting aan en je kunt hen volgen op social media om geïnspireerd te blijven en nieuwe trends en tips te ontvangen. Andere diensten en informatie over AMI Kappers zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat AMI Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar AMI Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers

Bezoekers bekeken ook