Williams & Grey Kappers dames en heren

Williams & Grey Kappers dames en heren is een Kapper gelegen aan Van Het Sant-straat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Williams & Grey Kappers dames en heren in Nijmegen

Williams & Grey is een professionele kapsalon in Nijmegen Oost. Ze bieden zowel dames- als herenkapsels en werken met producten van L'ANZA voor haarherstel en verzorging. De salon staat bekend om zijn professionaliteit, service en kwaliteit. Als de agenda volgeboekt is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst en word je gebeld als er een plek vrijkomt. Er zijn positieve reviews van klanten die tevreden zijn met het eindresultaat en de relaxte sfeer in de salon. Daarnaast is Williams & Grey regelmatig te zien op TV Gelderland en hebben ze een herenlijn genaamd "1821 MAN MADE". Kortom, ze zijn er voor jou en verwelkomen je graag in hun sfeervolle salon.

Wil je weten wat Williams & Grey Kappers dames en heren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Williams & Grey Kappers dames en heren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Williams & Grey Kappers dames en heren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Williams & Grey Kappers dames en heren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Williams & Grey Kappers dames en heren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Williams & Grey Kappers dames en heren

Bezoekers bekeken ook