Friendly Hairdesign

Friendly Hairdesign is een Kapper gelegen aan Schependomlaan 94 in Nijmegen.

Meer informatie over Friendly Hairdesign in Nijmegen

Karin Meijs is een ervaren haarstyliste die in maart 2021 haar eigen kapsalon, Friendly Hairdesign, in Nijmegen is begonnen. Na meer dan 25 jaar ervaring in een kapsalon, merkte Karin de groeiende behoefte aan meer aandacht en tijd voor de klant. In haar gezellig ingerichte salon luistert ze goed naar de wensen van de klant en geeft ze passend advies. Karin biedt behandelingen voor zowel dames als heren, zoals knippen, föhnen, stylen, kleuren, vlechten en opsteken. Het doel is om een prachtig eindresultaat te creëren en elke klant een uniek verwenmoment te bieden. Voor een afspraak of advies kun je contact opnemen via de website of e-mail. Friendly Hairdesign is gevestigd in het pand van Men & Woman's Care in Nijmegen.

Wil je weten wat Friendly Hairdesign verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Friendly Hairdesign of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Friendly Hairdesign? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friendly Hairdesign het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Friendly Hairdesign reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Friendly Hairdesign

Bezoekers bekeken ook