Kapsalondegoudenschaar

Kapsalondegoudenschaar is een Kapper gelegen aan Zwanenveld 9011 in Nijmegen.

Meer informatie over Kapsalondegoudenschaar in Nijmegen

Kapsalon de Gouden Schaar is een moderne kapsalon in het winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Ze knippen zowel dames als heren, van jong tot oud, en je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. De topstylistes adviseren je graag over een nieuwe look en kunnen alles doen, van knippen en kleuren tot krullen en stylen, volgens de laatste trends. Daarnaast bieden ze ook bruidskapsels en make-up aan, zodat je er op je trouwdag stralend uitziet. Ze zijn 's ochtends vroeg geopend, zodat je op tijd klaar bent voor de fotosessie, ceremonie en het feest. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen op het telefoonnummer 024 711 3634 of via de e-mail goudenschaar@hotmail.com.

Wil je weten wat Kapsalondegoudenschaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalondegoudenschaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalondegoudenschaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalondegoudenschaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kapsalondegoudenschaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalondegoudenschaar

Bezoekers bekeken ook