BrainWash Kappers Nijmegen

BrainWash Kappers Nijmegen is een Kapper gelegen aan Molukkenstraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over BrainWash Kappers Nijmegen in Nijmegen

BrainWash Kappers is een kappersketen met salons verspreid over heel Nederland. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome en informele omgeving. Ze hebben ook een online lookbook en een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. Daarnaast zijn ze op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken bij BrainWash. Ze hebben vacatures voor haarstylisten, salonleidingen en junior stylisten. Als je enthousiast bent en jezelf wilt ontwikkelen, is werken bij BrainWash iets voor jou.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BrainWash Kappers Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Nijmegen

Bezoekers bekeken ook