John Bertine Dukenburg

John Bertine Dukenburg is een Kapper gelegen aan Zwanenveld 8204 in Nijmegen.

Meer informatie over John Bertine Dukenburg in Nijmegen

John Bertine Dukenburg is een kapper voor heren en dames in Nijmegen. Michel Bertine, de eigenaar, is al de vierde generatie die het vak van knippen uitoefent. Ze staan bekend als de beste kapper van Nijmegen omdat ze de tijd nemen en echt naar hun klanten luisteren. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Je kunt er terecht voor het knippen van je haar, het trimmen van je baard en zelfs voor een traditionele scheerbeurt. Wil je een afspraak maken? Dat kan via de website of telefonisch. De openingstijden zijn van dinsdag tot zaterdag van 09:00 tot 17:30. Het adres en contactinformatie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat John Bertine Dukenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John Bertine Dukenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John Bertine Dukenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John Bertine Dukenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar John Bertine Dukenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John Bertine Dukenburg

Bezoekers bekeken ook