Anetjes Haar Studio

Anetjes Haar Studio is een Kapper gelegen aan Tooropstraat 194 in Nijmegen.

Meer informatie over Anetjes Haar Studio in Nijmegen

Annette wil graag op de hoogte brengen van een prijsstijging die zal ingaan op 9 augustus 2022. De kosten van de behandelingen zijn gestegen, maar door deze prijsstijging kan Annette de kwaliteit blijven waarborgen en zich blijven vernieuwen. Ze hoopt op begrip en ziet de klanten graag bij hun volgende bezoek. In een andere tekst blikt Annette terug op de eerste 3 weken van haar studio en bedankt ze Marion voor haar hulp. Ze kijkt uit naar de komende tijd en doet haar best om de klanten een "A netjes" kapsel te bezorgen. In de laatste tekst nodigt Annette de lezers uit om een afspraak te maken bij haar studio, waar alleen op afspraak wordt gewerkt.

Wil je weten wat Anetjes Haar Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anetjes Haar Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anetjes Haar Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anetjes Haar Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Anetjes Haar Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anetjes Haar Studio

Bezoekers bekeken ook