Kapsalon Petit

Kapsalon Petit is een Kapper gelegen aan Symfoniestraat 138 in Nijmegen.

Meer informatie over Kapsalon Petit in Nijmegen

024 3770114 is het telefoonnummer waarop je met of zonder afspraak contact kunt opnemen met Herenkapsalon "Petit". Ze zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. Ook al zijn ze tijdens de openingstijden bereikbaar, raden ze aan om ook hun website te raadplegen voor het geval ze niet bereikbaar zijn, bijvoorbeeld vanwege vakantie of andere redenen voor afwezigheid. Dus als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je contact met hen opnemen. De website is altijd beschikbaar, zelfs als de kapsalon gesloten is.© Herenkapsalon "Petit" ALL RIGHTS RESERVED.

Wil je weten wat Kapsalon Petit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Petit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Petit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Petit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kapsalon Petit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Petit

Bezoekers bekeken ook