Hairsalon DUO

Hairsalon DUO is een Kapper gelegen aan Hatertseweg 588 in Nijmegen.

Meer informatie over Hairsalon DUO in Nijmegen

Hairsalon DUO aan de Hatertseweg 588 in Nijmegen wordt aanbevolen vanwege de professionaliteit, aangename sfeer en het goede werk dat ze leveren. Klanten geven aan dat ze altijd vriendelijk en beleefd zijn en echt kijken naar wat bij je past voordat ze gaan knippen. Ook wordt de goede prijs genoemd als pluspunt. De kapper wordt als een echte aanrader gezien en verschillende klanten geven aan dat ze de volgende keer weer naar deze salon zullen gaan. De openingstijden en contactgegevens van de salon zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Hairsalon DUO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairsalon DUO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairsalon DUO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairsalon DUO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hairsalon DUO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairsalon DUO

Bezoekers bekeken ook