Noah Kappers

Noah Kappers is een Kapper gelegen aan Willemsweg 42 in Nijmegen.

Meer informatie over Noah Kappers in Nijmegen

Bij deze kapsalon kunnen mannen terecht voor verschillende behandelingen, zoals knippen, baard scheren, model knippen met baardmodel en epileren. De prijzen variëren tussen de €10,00 en €35,00. Voor vrouwen worden er ook diverse behandelingen aangeboden, zoals knippen, epileren, knippen met wassen, uitgroei verven, korte haar basis kleuring, föhnen met wassen voor zowel kort als lang haar, bovenlip epileren, wenkbrauwen epileren en verven, en knippen voor kinderen tot en met 12 jaar. De prijzen voor deze behandelingen variëren tussen de €5,00 en €35,00.

Wil je weten wat Noah Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noah Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noah Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noah Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Noah Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noah Kappers

Bezoekers bekeken ook