Team Kappers

Team Kappers is een Kapper gelegen aan Ziekerstraat 142 in Nijmegen.

Meer informatie over Team Kappers in Nijmegen

In het lookbook van Team Kappers kun je nieuwe stijlen ontdekken. Daarnaast kun je op de website ook de nieuwste haartrends bekijken en tips en trucs lezen voor jouw kapsel. Er zijn ook verschillende acties waar je van kunt profiteren. Het team van Team Kappers in Nijmegen Centrum staat altijd voor je klaar en je kunt online een afspraak boeken. Ze staan bekend om goede kwaliteit, lage prijzen en snelle service. Je kunt ook sparen voor een gratis knipbehandeling. Heb je vragen? Bekijk dan de contactgegevens op de website of meld je aan voor de nieuwsbrief. Volg Team Kappers op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Team Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Team Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Team Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Team Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Team Kappers

Bezoekers bekeken ook