Fade Station

Fade Station is een Kapper gelegen aan Couwenbergstraat 129 in Nijmegen.

Meer informatie over Fade Station in Nijmegen

Wij zijn een Turkse kapperszaak in Nijmegen die een volledig assortiment aan traditionele kappersdiensten aanbiedt. Onze ervaren kappers kunnen aan de behoeften van elke klant voldoen, of het nu gaat om een nieuw kapsel, baard trimmen of gewoon je gebruikelijke look. Naast onze diensten kun je ook langskomen in onze mooie salon om te ontspannen en een afspraak te maken. Met onze lage prijzen en goede service zijn we geen gewone kapperszaak en kunnen we altijd iets voor jou betekenen. Ons team bestaat uit Ali de barber en Murad de Barber, die je altijd kunnen helpen met advies als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Maak snel online een afspraak!

Wil je weten wat Fade Station verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fade Station of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fade Station? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fade Station het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fade Station reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fade Station

Bezoekers bekeken ook