Kapsalon Le Bouclé

Kapsalon Le Bouclé is een Kapper gelegen aan Jonagoldstraat 61 in Nijmegen.

Meer informatie over Kapsalon Le Bouclé in Nijmegen

Bij Kapsalon Le Bouclé in Nijmegen Noord kun je terecht voor de nieuwste trends op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Of je nu een heren-, dames- of kinderhairstyle wilt, bij Le Bouclé luisteren ze aandachtig naar jouw wensen en geven ze persoonlijk advies. De salon is gevestigd naast de Albert Heijn op de Jonagoldstraat en werkt zowel met als zonder afspraak. Als je toevallig in de buurt bent, kun je gewoon binnenlopen en word je mogelijk direct geholpen. Ook is het mogelijk om kort van tevoren te bellen voor een afspraak. Le Bouclé verwelkomt het hele gezin, van jong tot oud. Voor actuele prijzen kun je de website checken.

Wil je weten wat Kapsalon Le Bouclé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Le Bouclé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Le Bouclé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Le Bouclé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kapsalon Le Bouclé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Le Bouclé

Bezoekers bekeken ook