You Hair By W

You Hair By W is een Kapper gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 7A in Nijmegen.

Meer informatie over You Hair By W in Nijmegen

Er is een nieuwe kapsalon genaamd You Hair by W geopend in Nijmegen. De salon staat bekend om zijn aandacht en kwaliteit, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat en er altijd een kopje koffie klaarstaat. Ze bieden een breed scala aan behandelingen en zijn zeer toegankelijk door online reserveringen en ruime openingstijden. De eigenaresse van de salon, Willemijn Peters, heeft 16 jaar ervaring in het kappersvak en heeft als missie om de wensen van de klant te vervullen met een goede dosis gezelligheid. Ze vindt het belangrijk om goed stylings- en verzorgingsadvies te geven, zodat het haar makkelijk in model blijft en de kleuring langer mooi blijft. De salon is gevestigd aan de Nieuwe Dukenburgseweg 7A in Nijmegen en is bereikbaar via telefoonnummer 024 663 05 38 of e-mailadres w83peters@hotmail.com.

Wil je weten wat You Hair By W verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van You Hair By W of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij You Hair By W? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je You Hair By W het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar You Hair By W reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. You Hair By W

Bezoekers bekeken ook