De Knipwinkel van Jamie

De Knipwinkel van Jamie is een Kapper gelegen aan Fransestraat 45a in Nijmegen.

Meer informatie over De Knipwinkel van Jamie in Nijmegen

Bij De Knipwinkel van Jamie kunt u terecht voor een knipbeurt. De prijzen zijn inclusief persoonlijk advies, koffie/thee, product gebruik en een wasmassage. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:30u. Op maandag, zaterdag en zondag is de salon gesloten. U kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. Als u een afspraak wilt maken, kunt u bellen of een e-mail sturen. De Knipwinkel is gevestigd aan de Fransestraat 45a in Nijmegen.

Wil je weten wat De Knipwinkel van Jamie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knipwinkel van Jamie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knipwinkel van Jamie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knipwinkel van Jamie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Knipwinkel van Jamie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knipwinkel van Jamie

Bezoekers bekeken ook