Issavia natural hair care

Issavia natural hair care is een Kapper gelegen aan Heidebloemstraat 53 in Nijmegen.

Meer informatie over Issavia natural hair care in Nijmegen

Vanaf 1 november is de agenda voor december geopend bij Issavia. Issavia biedt behandelingen en styling voor krullend haar. Er zijn twee soorten behandelingen: de 'new client service' voor mensen die nog geen afspraak hebben gehad of meer dan 6 maanden geleden een afspraak hebben gehad, en de 'regular client service' voor mensen die 0-5 maanden geleden een behandeling hebben gehad. Klanten zijn erg tevreden over de service van Issavia en raden het anderen aan. Larissa, de eigenaar van Issavia, heeft veel kennis en ervaring met krullend haar. Via Instagram kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Issavia. Je kan contact opnemen via e-mail om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Issavia natural hair care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Issavia natural hair care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Issavia natural hair care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Issavia natural hair care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Issavia natural hair care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Issavia natural hair care

Bezoekers bekeken ook