Coef Hairdressers

Coef Hairdressers is een Kapper gelegen aan Van Welderenstraat 76 in Nijmegen.

Meer informatie over Coef Hairdressers in Nijmegen

In de nieuwste collectie van adidas vind je allerlei nieuwe items. Maar dat is niet het enige nieuws bij Coef Hairdressers. Ze hebben namelijk ook een nieuwe prijslijst. Daarnaast stellen ze hun team voor, bestaande uit Mandy, Shannen, Emmie, Benthe, Catherine, Roos, Amira en Marjolein. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nieuwe merken in hun assortiment, waaronder Kevin Murphy. Maar het houdt niet op bij alleen producten en diensten, want ze delen ook regelmatig blogs. Zo schrijven ze over haircare als de nieuwe skincare en de curly girl methode. Genoeg om bij Coef Hairdressers op de hoogte te blijven dus!

Wil je weten wat Coef Hairdressers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coef Hairdressers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coef Hairdressers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coef Hairdressers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Coef Hairdressers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coef Hairdressers

Bezoekers bekeken ook