Haar bij Mij

Haar bij Mij is een Kapper gelegen aan Hillekensacker 2309 in Nijmegen.

Meer informatie over Haar bij Mij in Nijmegen

Welkom bij Haar bij Mij, de prachtige salon van Kelly in Nijmegen. Kelly is een ervaren dameskapper en haar passie is het zetten van folies/highlights. Ze luistert graag naar wat jij wilt met je haar, zodat je tevreden de deur uitgaat en elke dag blij bent met je haar. Kelly werkt op afspraak en heeft twee stoelen, dus er zijn maximaal twee klanten tegelijk in de salon. De salon is knus en huiselijk, wat zorgt voor rust en ontspanning. Kelly gebruikt producten van Jean Paul Myné, die vegan en vrij van schadelijke stoffen zijn. De DOC-verf is waterloos en bevat Aloë Vera, wat zorgt voor gezond en glanzend haar. Daarnaast biedt Kelly ook herstelbehandelingen aan, perfect voor mensen met dun en droog haar. De openingstijden van de salon zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-17.00 uur, en op dinsdag en donderdag van 09.00-14.00 uur. Op zaterdag en zondag is de salon gesloten. Maak snel een afspraak bij Haar bij Mij en geniet van een professionele en ontspannen kapperservaring!

Wil je weten wat Haar bij Mij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar bij Mij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar bij Mij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar bij Mij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Haar bij Mij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar bij Mij

Bezoekers bekeken ook