Kickboxing-Institute Nijmegen

Kickboxing-Institute Nijmegen is een Kickboksschool gelegen aan Oude Graafseweg 62 in Nijmegen.

Meer informatie over Kickboxing-Institute Nijmegen in Nijmegen

Kickboxing Institute Nijmegen is opgericht met de overtuiging dat iedereen vechtlust heeft. Het is een toegankelijke sportschool voor jong en oud, waar je uitdaging kunt vinden en werken aan een sterk lichaam en geestelijke helderheid. Ze bieden groepslessen, premium kickboksen met een eigen groep, privé-kickbokslessen en kickboksen voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderlessen zijn ingedeeld op leeftijd, zodat de begeleiding en ontwikkeling goed kunnen worden gevolgd. De locatie van de sportschool is op de Oude Graafseweg 62 in Nijmegen. Je kunt vrijblijvend contact opnemen om kennis te maken of je inschrijven voor een proeftraining.

Wil je weten wat Kickboxing-Institute Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboxing-Institute Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboxing-Institute Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-Institute Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kickboxing-Institute Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboxing-Institute Nijmegen

Bezoekers bekeken ook