Ubeda Sports

Ubeda Sports is een Kickboksschool gelegen aan Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen.

Meer informatie over Ubeda Sports in Nijmegen

Bij Ubeda Sports kun je terecht voor verschillende trainingen, zoals bokszaktraining, MMA, kickboksen en het 'vrouwenuurtje'. De bokszaktrainingen zijn gericht op het verbeteren van je conditie en techniek. MMA staat voor mixed martial arts en is een vechtsport waarbij verschillende gevechtskunsten worden gecombineerd. Bij kickboksen mogen zowel de handen als de benen worden gebruikt. Het 'vrouwenuurtje' is speciaal bedoeld voor vrouwen die op een gezellige manier fit willen blijven en hierbij worden diverse trainingsvormen gebruikt. De tarieven bij Ubeda Sports variëren van €27,50 per maand voor 1x per week trainen tot €37,50 per maand voor onbeperkt trainen. De sportschool is gevestigd aan de Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen en voor meer informatie kun je contact opnemen met Joop voor boksen en kickboksen en met Marciano voor MMA.

Wil je weten wat Ubeda Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ubeda Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ubeda Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ubeda Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ubeda Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ubeda Sports

Bezoekers bekeken ook