KlokGroep

KlokGroep is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Kanaalstraat 200 in Nijmegen.

Meer informatie over KlokGroep in Nijmegen

Het moederbedrijf KlokGroep bestaat uit vier dochterondernemingen: Van de Klok, Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk. Deze ondernemingen zijn actief in de vastgoedsector en zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van ontwikkeling en bouw. Door de diversiteit en kennis van deze dochterondernemingen zijn ze in staat om samen uitdagingen aan te gaan en grote huisvestingsvraagstukken op te lossen. Het moederbedrijf fungeert als de verbindende schakel tussen de dochterondernemingen. Door de schaalgrootte kunnen ze daadkrachtig inspelen op veranderingen en uitdagingen, zoals duurzaamheids- en stikstofvraagstukken en de bouw van betaalbare woningen. De ruim 530 medewerkers worden gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Daarnaast worden er in de tekst ook enkele specifieke ontwikkelingen en nieuwsberichten genoemd, zoals de integratie van de Eindhovense vestiging van Novaform in Van de Klok, de samenwerking tussen Van de Klok en ZZG zorggroep, en de ondertekening van akkoorden voor de ontwikkeling van verschillende projecten.

Wil je weten wat KlokGroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlokGroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlokGroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlokGroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar KlokGroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlokGroep

Bezoekers bekeken ook