Van de Klok

Van de Klok is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Kanaalstraat 200 in Nijmegen.

Meer informatie over Van de Klok in Nijmegen

Van de Klok is een bouwbedrijf dat zich richt op geïntegreerde aanpak van bouwprojecten. Ze zijn constant bezig met het verbeteren van concepten en het uitbreiden van hun aanbod. Innovatie is een belangrijk aspect van hun werk en ze durven maatschappelijk relevante projecten aan te pakken die anderen niet aandurven. Ze geloven in duurzame samenwerking en werken samen met opdrachtgevers en co-makers om de wereld groener te maken. Van de Klok beheerst een breed scala aan expertises om bouwprojecten tot een uitmuntend resultaat te brengen. Ze ontwikkelen plannen voor veelbelovende locaties, realiseren nieuwbouw met de gebruiker in gedachten, transformeren gebouwen naar inspirerende ruimtes, verduurzamen bestaand vastgoed en voeren verschillende soorten onderhoud uit. Ze hebben ook een servicedesk voor huurders en kopers. Ze denken mee met een helikopterblik en werken vaak vanuit een wijkgerichte aanpak. Ze hebben verschillende woningconcepten ontwikkeld en blijven innoveren op het gebied van energietransitie, duurzaamheid en circulariteit. Van de Klok streeft naar groei, zowel economisch als op maatschappelijk en sociaal gebied.

Wil je weten wat Van de Klok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Klok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Klok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Klok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Van de Klok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Klok

Bezoekers bekeken ook