Kushiin

Kushiin is een Koffiebar gelegen aan Ziekerstraat 136 in Nijmegen.

Meer informatie over Kushiin in Nijmegen

Bij Kushiin kun je zeven dagen per week van 8:00 tot 17:00 terecht voor heerlijke lunches en koffie in Nijmegen en Utrecht. De koffiezaak en lunchzaak zijn een paradijs voor fijnproevers en koffieliefhebbers. Ze bieden een uitgebreid menu en een warme sfeer voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Bij Kushiin kun je genieten van perfect gezette kopjes koffie, van traditionele espresso tot cappuccino's en ijskoffies. Ze werken alleen met de beste koffiebonen en streven naar perfectie in elke kop die ze serveren. Kom naar Kushiin en ontdek waarom zij de favoriete lunch- en koffiezaak zijn in Nijmegen en Utrecht.

Wil je weten wat Kushiin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kushiin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kushiin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kushiin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kushiin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kushiin

Bezoekers bekeken ook