Puux lunch café

Puux lunch café is een Koffiebar gelegen aan Groenestraat 191 in Nijmegen.

Meer informatie over Puux lunch café in Nijmegen

Karsten en Maria zijn de eigenaren van PUUX, een biologisch lunchcafé in Nijmegen. Ze wonen al jaren in de buurt en kwamen vaak lunchen bij PUUX. Toen ze hoorden dat het café te koop was, besloten ze het over te nemen. Het eten bij PUUX is niet alleen lekker, maar ook biologisch en geschikt voor verschillende diëten en allergieën. Ze halen hun ingrediënten bij lokale biologische winkels. Op de menukaart staan veel veganistische, vegetarische en glutenvrije opties, van koffie tot gebak. PUUX is geopend van 10:00 tot 17:30 en je kunt er ook een bericht sturen of langskomen. Het adres is Groenestraat 191 in Nijmegen.

Wil je weten wat Puux lunch café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puux lunch café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puux lunch café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puux lunch café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Puux lunch café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puux lunch café

Bezoekers bekeken ook