La Belle Excuse

La Belle Excuse is een Frans restaurant gelegen aan Van Het Sant-straat 137 in Nijmegen.

Meer informatie over La Belle Excuse in Nijmegen

Vanaf woensdag 15 oktober serveert La Belle Excuse in Nijmegen-Oost een nieuwe herfst-/winterkaart met Franse specialiteiten, streekproducten en de Savoyaardse kaasfondue. La Belle Excuse is een Franse wijnbar en bistrot waar je kunt genieten van Franse wijnen, kazen, streekproducten en andere Franse specialiteiten. Je bent welkom voor een borrel met hapjes, shared dining, diner à la carte, ons weekmenu of een wijntje in de middag of avond. Voor niet-wijnliefhebbers is er ook een ruime keuze aan frisdranken, vruchtensappen, bieren, speciaalbieren, cocktails, cognacs, whisky's en andere likeuren. La Belle Excuse is gevestigd aan de Van 't Santstraat 13 in Nijmegen en is geopend op woensdag tot en met zondag.

Wil je weten wat La Belle Excuse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Belle Excuse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Belle Excuse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Belle Excuse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar La Belle Excuse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Belle Excuse

Bezoekers bekeken ook