Restaurant Vesters

Restaurant Vesters is een Frans restaurant gelegen aan Groesbeeksedwarsweg 307 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Vesters in Nijmegen

Bij Restaurant Vesters verandert het menu regelmatig en is altijd afgestemd op het seizoen. Het idee voor nieuwe gerechten komt soms plotseling, zoals bij het zien van de eerste asperges van het jaar. Na weken van het maken van kreeftensoep, tuinbonen doppen en het fileren van makrelen, krijgt de chef zin in iets nieuws. Het menu is een uiting van hun culinaire creativiteit en wordt beïnvloed door seizoensgebonden ingrediënten. Bij de gerechten worden passende wijnen geserveerd die de smaken versterken en accentueren. Het eten bij Vesters is gebaseerd op de klassieke Franse keuken, maar dient vooral als vertrekpunt voor nieuwe inspiratie.

Wil je weten wat Restaurant Vesters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Vesters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Vesters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Vesters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Vesters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Vesters

Bezoekers bekeken ook