MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen

MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen is een Ontharing met laser gelegen aan Berg en Dalseweg 101 in Nijmegen.

Meer informatie over MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen in Nijmegen

MediDerm is een kliniek voor huidtherapie en laserbehandelingen gevestigd in negen gezondheidscentra in Nederland. Ze bieden behandelingen voor uiteenlopende huidproblemen en cosmetische huidzorg. De kliniek onderscheidt zich door het gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van laserbehandelingen. Je kunt terecht in verschillende steden, zoals Amsterdam, Arnhem en Utrecht, waar de praktijken gevestigd zijn in professionele medische omgevingen. Het parkeren is gratis en de locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. MediDerm is gespecialiseerd in laserontharen en biedt aantrekkelijke tarieven en acties aan. Ze bieden ook behandelingen voor acne en huidverbetering met behulp van de eMatrix behandeling. Laserbehandelingen mogen alleen worden uitgevoerd door artsen en huidtherapeuten. MediDerm heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en bepaalde behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Nieuwe klanten kunnen een gratis consult krijgen voor een laserbehandeling of peeling. MediDerm biedt ook behandelingen aan voor littekens, rimpels, laserontharing en kalknagels. Er zijn positieve gebruikerservaringen en je kunt hen volgen op Facebook voor nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Nijmegen

Bezoekers bekeken ook