Sen Aesthetics

Sen Aesthetics is een Ontharing met laser gelegen aan Malvert 7003 in Nijmegen.

Meer informatie over Sen Aesthetics in Nijmegen

Welkom bij Sen Aesthetics, uw locatie voor een zorgeloze laserbehandeling. Bij Sen Aesthetics staat persoonlijke en professionele aanpak centraal. U wordt alleen behandeld door geschoold personeel en altijd geholpen door dezelfde laserspecialist. Op de website kunt u kennismaken met de specialisten, voorzieningen en behandelingen. Voor wie geen ervaring heeft met laseren biedt Sen Aesthetics een gratis intake- en kennismakingsgesprek aan, waarbij alle vragen beantwoord worden. Daarnaast wordt er ook een gratis proefbehandeling aangeboden voor wie definitieve ontharing overweegt. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag 10:00 - 20:00, zaterdag en zondag 11:00 - 17:00. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Sen Aesthetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sen Aesthetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sen Aesthetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sen Aesthetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sen Aesthetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sen Aesthetics

Bezoekers bekeken ook