Mister Panda Goffertboerderij B.V.

Mister Panda Goffertboerderij B.V. is een Tapas restaurant gelegen aan Goffertweg 17 in Nijmegen.

Meer informatie over Mister Panda Goffertboerderij B.V. in Nijmegen

Bij Mister Panda kun je genieten van Aziatische tapas in een gezellige en sfeervolle omgeving. Het gepassioneerde team bereidt dagelijks gerechten met verse ingrediënten van topkwaliteit. Gasten kunnen de hele avond onbeperkt genieten van de gerechten, waarbij per ronde 2 gerechtjes kunnen worden besteld. De gerechtjes worden aan tafel geserveerd voor een ultieme ervaring van oosterse gastvrijheid. Het eten bij Mister Panda is een unieke ervaring van lekker eten en gezelligheid, zonder tijdslimiet. Het Asian Tapas arrangement is beschikbaar van maandag tot en met zondag, behalve op feestdagen, voor €36,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €19,50 (exclusief dranken). De keuken sluit dagelijks om 21.30 uur, behalve op dinsdag (behalve op feestdagen). Naast de tapas biedt Mister Panda ook een vernieuwende en Aziatisch geïnspireerde menukaart met onder andere sushi, wokgerechten en gerechten uit verschillende Aziatische landen. Daarnaast is er in het weekend een lunchkaart en kunnen er feesten en partijen worden georganiseerd. De locatie van Mister Panda Goffertboerderij in Nijmegen is ook zeer geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, productpresentaties, workshops, besloten lunches of diners, borrels, trouwerijen en andere feestjes of partijen.

Wil je weten wat Mister Panda Goffertboerderij B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mister Panda Goffertboerderij B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mister Panda Goffertboerderij B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mister Panda Goffertboerderij B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mister Panda Goffertboerderij B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mister Panda Goffertboerderij B.V.

Bezoekers bekeken ook