t Zusje

t Zusje is een Tapas restaurant gelegen aan Lankforst 5101 in Nijmegen.

Meer informatie over t Zusje in Nijmegen

In Nijmegen kun je genieten van heerlijke tapas bij restaurant 't Zusje. Het restaurant biedt versbereide gerechtjes voor een prijs van 37,80. De openingstijden zijn dagelijks van 16:00 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen is er ook een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. Het restaurant is gesloten op Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag en 2 januari. 't Zusje bevindt zich op Lankforst 51-01 in Nijmegen en er zijn parkeermogelijkheden op het terrein en in de nabije omgeving. Je kunt een bezoek aan 't Zusje combineren met een dagje Nijmegen, waar je de historische binnenstad, musea en pretpark Tivoli kunt verkennen. Als je last minute wilt reserveren, kun je op de website de beschikbaarheid bekijken. Daarnaast is 't Zusje op zoek naar nieuwe medewerkers die graag gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat t Zusje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Zusje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Zusje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zusje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar t Zusje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Zusje

Bezoekers bekeken ook