Moskee Abi Bakr

Moskee Abi Bakr is een Moskee gelegen aan Pastoor Zegersstraat 75 in Nijmegen.

Meer informatie over Moskee Abi Bakr in Nijmegen

Het islamitische cultureel en informatie centrum Abibakr moskee is in 1985 opgericht door de Marokkaanse gemeenschap in Nijmegen. Ze organiseren verschillende activiteiten en streven ernaar een positieve rol te spelen in de gemeenschap. Je kunt je nu aanmelden voor de Whatsapp Service van de moskee om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Daarnaast biedt de moskee verschillende activiteiten aan, zoals Koranlessen, Arabische lessen, begeleiding voor bekeerlingen, inzamelingen voor goede doelen en wekelijkse preken op vrijdag. De moskee telt meer dan 400 gezinnen en is de grootste moskee in Nijmegen.

Wil je weten wat Moskee Abi Bakr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moskee Abi Bakr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moskee Abi Bakr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moskee Abi Bakr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Moskee Abi Bakr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moskee Abi Bakr

Bezoekers bekeken ook