Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen

Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen is een Moskee gelegen aan Krekelstraat 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen in Nijmegen

Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen is uitgegroeid tot een belangrijk islamitisch centrum in Nijmegen, zowel voor moslims als niet-moslims. Naast de religieuze activiteiten fungeert de stichting als een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum. Ze biedt educatieve, emanciperende en culturele activiteiten aan, waardoor ze meer is dan alleen een gebedsruimte. De stichting vervult ook de rol van brug tussen moslims en niet-moslims in de samenleving. Voor niet-moslims is de stichting een informatiecentrum waar ze in contact kunnen komen met moslims en informatie kunnen krijgen over de islam. In de huidige tijd, waarin de extremistische islam veel aandacht krijgt en er een negatief beeld over de islam is ontstaan, is deze brugfunctie van groot belang.

Wil je weten wat Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Islamitisch Centrum Nijmegen

Bezoekers bekeken ook