Nijmegen

Nijmegen is een Trainingscentrum gelegen aan Professor Regoutstraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmegen in Nijmegen

MindfulnessFabriek Nijmegen biedt op dit moment alleen online mindfulness- en compassietrainingen aan. Deze trainingen helpen bij het omgaan met stress en verandering, en leren je effectiever te zijn in het omgaan met stress, veranderingen en uitdagingen. De MBSR-training is wereldwijd bekend als dé mindfulness training voor stressvermindering en bestaat uit acht online bijeenkomsten waarin je mindfulness oefeningen leert en inzicht krijgt in de theorie en werkzaamheid van mindfulness. Daarnaast is er de compassietraining, die je helpt vriendelijker te zijn voor jezelf en meer voldoening te halen uit je leven. De kosten voor een online mindfulness- of compassietraining bedragen €495, maar veel zorgverzekeraars vergoeden deze trainingen vanuit het aanvullend pakket.

Wil je weten wat Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijmegen

Bezoekers bekeken ook