Trainingscentrum Michi

Trainingscentrum Michi is een Trainingscentrum gelegen aan Staddijk 41 in Nijmegen.

Meer informatie over Trainingscentrum Michi in Nijmegen

Trainingscentrum Michi, geleid door Niek en Suze-Nanne sinds 2018, biedt verschillende bewegingsvormen aan op Staddijk 41 in Nijmegen. Samen met hun team van docenten, medewerkers en vrijwilligers organiseren ze karate, yoga, rots- en watertraining, de mogelijkheid om ruimte te huren, Girls Only activiteiten en Sport Beweegt. Daarnaast publiceert het team regelmatig blogs en nieuwsberichten om deelnemers op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen. Ook worden er ontdekkingsmiddagen georganiseerd over familieopstellingen en het belang van aandacht.

Wil je weten wat Trainingscentrum Michi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trainingscentrum Michi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trainingscentrum Michi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingscentrum Michi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Trainingscentrum Michi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trainingscentrum Michi

Bezoekers bekeken ook