No-hair studio Nijmegen

No-hair studio Nijmegen is een Ontharingsservice gelegen aan Berg en Dalseweg 2 in Nijmegen.

Meer informatie over No-hair studio Nijmegen in Nijmegen

Bij No-Hair studio Nijmegen zijn ze gespecialiseerd in het waxen en definitief ontharen met IPL behandelingen. Ze hebben momenteel een actie waarbij je 5 behandelingen krijgt en de 6e gratis is, zowel voor IPL als voor waxen. No-Hair studio Nijmegen biedt professionele medewerkers die ervoor zorgen dat de behandelingen zo pijnloos mogelijk verlopen en een mooi resultaat geven. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën voor definitief ontharen en hebben scherpe tarieven. Je kunt bij hen terecht voor definitief ontharen voor mannen en waxen voor zowel vrouwen als mannen. Meer informatie en prijzen zijn te vinden op hun website. No-Hair studio Nijmegen is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 2 in Nijmegen. Ze hebben ook vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Den Bosch, Tilburg en Oss. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 088 - 606 4400.

Wil je weten wat No-hair studio Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van No-hair studio Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij No-hair studio Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je No-hair studio Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar No-hair studio Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. No-hair studio Nijmegen

Bezoekers bekeken ook