Studio Wax Now! Nijmegen

Studio Wax Now! Nijmegen is een Ontharingsservice gelegen aan Sint Annastraat 282 in Nijmegen.

Meer informatie over Studio Wax Now! Nijmegen in Nijmegen

Studio Wax Now is een wax studio in Nijmegen die privacy en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Ze werken vanuit een holistische benadering en zorgen ervoor dat de waxbehandeling zo ontspannen mogelijk verloopt. Waxen heeft vele voordelen ten opzichte van scheren of andere ontharingsmethodes, zoals minder huidirritatie, jeuk en ingegroeide haren, en het haar groeit minder snel en zachter terug. Studio Wax Now gebruikt hoogwaardige kwaliteit wax die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. Ze leggen ook uit waarom waxen beter is dan laser of IPL ontharen, omdat niet elk type haar en haarkleur goed kan worden verwijderd met laser en IPL, deze behandelingen pijnlijk en kostbaar zijn, en geen garantie bieden op permanente haarloosheid. Ze geven ook tips voor de waxbehandeling, zoals het haar minimaal een halve centimeter lang laten groeien, de huid licht scrubben voor de behandeling, en geen geparfumeerde producten gebruiken na de behandeling. Ze bieden verschillende waxbehandelingen aan voor het hele lichaam en hebben ook combinatiepakketten. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via WhatsApp of e-mail. De studio bevindt zich in Nijmegen en is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wil je weten wat Studio Wax Now! Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Wax Now! Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Wax Now! Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Wax Now! Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Studio Wax Now! Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Wax Now! Nijmegen

Bezoekers bekeken ook