Sportcentrum Waalsport

Sportcentrum Waalsport is een Sportschool gelegen aan Oude Groenestraat 6a in Nijmegen-Noord.

Meer informatie over Sportcentrum Waalsport in Nijmegen-Noord

Bij Waalsport, het sportcentrum van Nijmegen Noord, kun je terecht voor fitness, functionele training en verschillende groepslessen. Ze hebben een breed aanbod aan groepslessen, dus er zit vast iets voor jou bij. Je kunt een gratis proefles volgen. Het sportcentrum is gevestigd aan de Oude Groenestraat 6a in Oosterhout en is telefonisch bereikbaar op 0481-483 930. Ze hebben ruime openingstijden, van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 22.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 20.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 13.00 uur.

Wil je weten wat Sportcentrum Waalsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Waalsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Waalsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Waalsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sportcentrum Waalsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Waalsport

Bezoekers bekeken ook