‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen

‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen is een Sportschool gelegen aan Binnenhof 1 in Nijmegen.

Meer informatie over ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen in Nijmegen

Bij Dance2Sweat draait sport om één ding: plezier! Ze hebben nu weer groepslessen en werken met een strippenkaart systeem, waardoor je niet onnodig hoeft door te betalen als je een keer niet kunt sporten. Bij Dance2Sweat krijgt iedereen persoonlijke aandacht en ze zijn toegankelijk voor iedereen, ook als je geen professionele sporter of danser bent. Ze bieden verschillende lessen aan, zoals paaldansen, yoga en twerk. Er zijn veel positieve ervaringen van leerlingen die het een geweldige plek vinden om te leren en dat er een gezellige sfeer hangt. Je kunt direct beginnen met een strippenkaart van 10 of 15 lessen, die respectievelijk 10 weken en 12 weken geldig zijn. Kortom, bij Dance2Sweat kun je in shape komen en plezier hebben!

Wil je weten wat ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ‍♀️Dance2Sweat Paaldans & Dans-Fitness Studio Nijmegen

Bezoekers bekeken ook