Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas

Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas is een Sportschool gelegen aan Bazuinstraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas in Nijmegen

Nijmeegse Krachtsport Vereniging Atlas, ook bekend als N.K.V. Atlas, is opgericht in 1953 en staat vooral bekend in de wereld van powerlifting. De vereniging heeft in de loop der jaren vele sterke lifters voortgebracht en heeft verschillende nationale, Europese en wereldkampioenen in verschillende gewichtsklassen geleverd. Bij NKV Atlas Nijmegen kun je onder begeleiding trainen in verschillende groepen. Groep 3 is specifiek bedoeld voor jeugd en junioren, met powerlift training onder begeleiding van de bondscoach powerliften KNKF. Deze training vindt plaats op vrijdag van 17.30 uur tot 19.00 uur. Groep 1 is alleen voor dames, met training onder begeleiding van een trainster op donderdag van 9.30 uur tot 11.00 uur. Groep 2 is voor senioren, met training onder begeleiding van een trainer op donderdag van 14.30 uur tot 16.00 uur. Inschrijven voor deze trainingen kan bij de balie en de kosten zijn 25 euro per maand inclusief lidmaatschap bij Atlas, of via de meedoen regeling van de gemeente Nijmegen. Tijdens vakantieperiodes zijn er geen trainingen.

Wil je weten wat Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijmeegse Krachtsportvereniging Atlas

Bezoekers bekeken ook