FittUnit

FittUnit is een Sportschool gelegen aan Sint Teunismolenweg 50b in Nijmegen.

Meer informatie over FittUnit in Nijmegen

FittUnit is een fitnesscentrum met een breed scala aan trainingen, waaronder Crosscamp, Kickboxing, BBB en MMA. Ze hebben verschillende openingstijden en bieden ook personal training aan. Op maandag zijn er verschillende trainingen beschikbaar, zoals Crosscamp Strenght, Kinderboksen, BBB en Kickboxing. Op dinsdag zijn er Crosscamp, Kickboxing en Xtreme Crosscamp. Op woensdag zijn er Crosscamp Strenght, Kinderboksen, Kickboxing, Crosscamp en MMA. Op donderdag zijn er Crosscamp, Kickboxing en BBB. Op vrijdag zijn er Crosscamp, Calesthenics en op zaterdag zijn er Crosscamp en Kickboxing. Op zondag zijn er Crosscamp Strenght, Kickboxing en Crosscamp. Voor meer informatie kun je terecht op de website van FittUnit.

Wil je weten wat FittUnit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FittUnit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FittUnit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FittUnit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar FittUnit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FittUnit

Bezoekers bekeken ook