BigGym Nijmegen

BigGym Nijmegen is een Sportschool gelegen aan Hatertseweg 615 in Nijmegen.

Meer informatie over BigGym Nijmegen in Nijmegen

bigGym in Nijmegen biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel, calisthenics, boxring en kleedkamers. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, zoals een onbeperkt abonnement voor 2 personen, een onbeperkt abonnement voor 1 persoon, daluren abonnement, flexibel abonnement en een abonnement voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen voor €8,00. Voor meer informatie en om gebruik te maken van de diensten van bigGym, kun je de biggym app downloaden.

Wil je weten wat BigGym Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BigGym Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Nijmegen

Bezoekers bekeken ook