My35' Fitness Nijmegen

My35' Fitness Nijmegen is een Sportschool gelegen aan Nassausingel 3 in Nijmegen.

Meer informatie over My35' Fitness Nijmegen in Nijmegen

My35' is een alternatief voor de traditionele sportschool. Met de Milon Cirkel kan je spierverstevigende oefeningen en conditie in één behalen. De toestellen zijn persoonlijk aan te passen, zelfs als je fysieke klachten hebt. Je wordt altijd onder persoonlijke begeleiding en aandacht getraind. De Milon Cirkel biedt tot wel 15 keer meer resultaat dan een reguliere sportschool. My35' is nu ook geopend in Waalre. Sporten draagt bij aan afslanken, blessurepreventie, spierversteviging en het verbeteren van de conditie. My35' biedt verschillende programma's aan om aan jouw behoeften te voldoen. Maak kennis met My35' en begin vandaag nog aan een gezondere leefstijl.

Wil je weten wat My35' Fitness Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van My35' Fitness Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij My35' Fitness Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je My35' Fitness Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar My35' Fitness Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. My35′ Fitness Nijmegen

Bezoekers bekeken ook