Pilates Studio Pontanus

Pilates Studio Pontanus is een Sportschool gelegen aan Pontanusstraat 45 in Nijmegen.

Meer informatie over Pilates Studio Pontanus in Nijmegen

Pilates Studio Pontanus is opgericht in 2001 als de eerste authentieke Pilatesstudio in Nijmegen. De studio beschikt over alle originele Pilates-toestellen, inclusief de Cadillac. Alle lessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers, die regelmatig nieuwe oefeningen in de lessen verwerken. Naast Pilates biedt de studio ook Personal Coaching, Therapeutische Begeleiding en Fascia Training aan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen per mail. De studio start weer met lessen in de studio vanaf maandag 4 september 2023. Er is ook een extra introductiecursus van 5 weken voor de zomer.

Wil je weten wat Pilates Studio Pontanus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates Studio Pontanus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates Studio Pontanus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates Studio Pontanus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pilates Studio Pontanus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates Studio Pontanus

Bezoekers bekeken ook