Physical Training Club

Physical Training Club is een Sportschool gelegen aan Gorterplaats 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Physical Training Club in Nijmegen

Healtality is een personal training gym in Nijmegen die zich richt op het bouwen van een fit en gezond leven. Ze bieden een 6-weken programma aan met small-group personal training, een health check en de mogelijkheid om te trainen binnen hun community. Het programma omvat training, voeding en coaching. Om te starten met het programma moet je een online vragenlijst invullen en een gratis consultatie plannen. Vervolgens wordt er een bewegingsanalyse met health check uitgevoerd om een persoonlijk plan op te stellen. Het programma belooft de eerste stap te zijn naar een fitter en krachtiger leven. Klanten hebben positieve ervaringen met Healtality. Het adres van de gym is Gorterplaats 6, 6531HZ Nijmegen.

Wil je weten wat Physical Training Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Physical Training Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Physical Training Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Physical Training Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Physical Training Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Physical Training Club

Bezoekers bekeken ook